... Downloadpagina ...

 

Het Bocaris Facturatieprogramma werd ontworpen om op alle versies van Windows te kunnen draaien en werd getest op Windows 98, 2000-Prof. en XP-Prof.

De proefversies die je hier kan downloaden, zijn steeds twaalf maanden geldig. De versie die je hier vindt, loopt tot 31 december 2008. Er moet slechts één enkel bestand gedownload worden van ongeveer 12 MB. Het is een executable die zichzelf uitpakt. Eenmaal dat bestand gestart wordt, loopt de installatie van het programma volledig automatisch. In uw lijst van programma's zal het item 'Facturatie' toegevoegd worden. Zo kan je meteen starten.

In deze proefversie kunnen maximaal 100 inkomende facturen, 100 uitgaande facturen en 100 bestellingen ingegeven worden. Na twaalf maanden kan je deze facturen en bestellingen nog wel terug oproepen en eventueel wijzigen, maar je zal er geen nieuwe meer kunnen bijmaken. Uiteraard kan je dan opnieuw een proefversie downloaden, maar vergeet niet dat uw gegevens dan verloren gaan. Het bestaande gegevensbestand zal dan immers door een nieuw maar leeg bestand overschreven worden.

Klik hier om het bestand InstallBFS.exe te downloaden.

Voor eventuele vragen of suggesties kan je steeds terecht op info@bocaris.be

Bij deze download-procedure vragen wij niet naar uw naam of email-adres. Je bent bijgevolg zeker dat je niet het risico loopt om daarna met onze reclame overstelpt te worden.


Uw specifieke gegevens op de uitgaande factuur kan je zelf ingeven:

- Links boven staat een logo, dat je eenvoudig door uw eigen logo kan vervangen. Zorg dat je een bitmap-formaat van uw eigen logo hebt, of maak er een met "Paint" of zo. Geef dat bestand de naam "MijnLogo.bmp" en zet dat in de plaats van het gelijknamige bestand, dat je vindt in de map "Facturatie".

- De specificaties voor uw bedrijfstak, adres, telefoon, fax, BTW-nummer e.d. kan je aanpassen in het bestand "Facturatie.ini" in dezelfde map. Onder de sectie [PrintUitgFac] vind je al deze items terug. De teksten achter de gelijkheidstekens kunnen allemaal aangepast worden.