Bocaris is zowel auteur als verdeler van het "Bocaris Facturatie Systeem" voor P.C.'s en P.C.-netwerken. Wij kozen ervoor om niet met vertegenwoordigers te werken, die even snel met hun draagbare computer bij u langs komen om de goede kanten van het programma te tonen. Voor vragen die dan achteraf bij u opkomen, is het meestal te laat. Telefonisch zal men zeggen dat alles mogelijk is, maar eens u het programma hebt aangekocht, blijkt dat dikwijls niet het geval te zijn.

Op deze site kan u een demo-versie downloaden van ons facturatieprogramma. Deze versie kan u gedurende enkele maanden uitproberen, en er kunnen vrijblijvend vragen gesteld worden. Een beknopte handleiding vindt u eveneens op deze site. Ervan uitgaande dat u werkelijk op zoek bent naar een systeem om het beheer van uw facturen te automatiseren, kan u na deze periode beslissen dat de standaardversie voldoet, of u kan een offerte vragen om het programma aan te passen aan uw specifieke noden.

Eens u met dit systeem van start bent gegaan, kan u gebruik maken van onze on-line support, waarvoor wij geen extra kosten aanrekenen in de vorm van een onderhoudscontract of wat dan ook.